Téma: 

recenze

Revalid – recenze

Co je to Revalid

Revalid přináší komplexní program péče o poškozené vlasy. Navrací jim dřívější sílu, pevnost a zamezuje jejich dalšímu vypadávání, ať už vzniklo z jakékoliv příčiny.

Revalid pravidelným používáním účinně posiluje a obnovuje nejen vlasy, ale i nehty. Poskytuje totiž péči jak zvenčí, tak zevnitř. Revalid přípravky zahrnují kapsle, šampon, výživné ošetření – regenerační, živiny a tonikum. Tento unikátní soubor výrobků obsahuje složky zvolené takovým způsobem, že jejich účinky se vzájemně doplňují. Chcete-li, aby vaše vlasy rychle získaly lesk a hebkost, můžete zvýšit účinek kapslí používáním kosmetiky Revalid. Revalid je dostupný bez lékařského předpisu.

Zdroj: Revalid – recenze
Zveřejněno dne: 25.10.2016

Revalid – recenze

Revalid maska na vlasy

Je obohacená o ošetřující složky, posiluje a regeneruje poškozené vlasy, dodává jim pružnost, lesk a jemnost. Užívejte zároveň se šamponem.

Použití: Po umytí vlasů naneste na celý objem vlasů nebo na nejpoškozenější část, nechte působit 5 až 10 minut, pak důkladně opláchněte.

Složení: Aqua, Celearyl Alcohol, Behentrimonium Chloride, Dicaprylyl Ether, Myristyl Myristate, Pantenol, Paraffinum Liquidum, Cetrimonium Chloride, Dimethicone, Hydrolyzed Wheat Gluten, Allantoin, Avena Sativa Kemel Extract, Betaine, Guar Hydroxypropyrtrimonium Chloride, Parfum, Phenoxyethanot, Crtric Acid

Bez barviv, bez formaldehydu, bez alergizujících složek parfémů.

Zdroj: Revalid – recenze
Zveřejněno dne: 25.10.2016

Reparex na obnovu vlasového pigmentu

Reparex – recenze

Podle recenzí je jisté, že většině lidem tento produkt pomohl, proto by ho rádi doporučili i dalším uživatelům s předčasným šedivěním vlasů. Tento produkt je celkově velmi dobře hodnocen, jeho percentuální úspěšnost činí 60 %. Ale jako každý přípravek má i tento své pro a proti. Výhodou je zakrývání šedin. Naopak nevýhodou je zbarvení vlasů do červena. Ale záleží na každém uživateli, jakou dříve měl a nyní chce mít barvu vlasů.

Zdroj: Reparex na obnovu vlasového pigmentu
Zveřejněno dne: 27.12.2014

Neocapil

Neocapil na vlasy recenze

Neocapil je kožní roztok k lokální léčbě hormonálně podmíněného vypadávání vlasů u dospělých mužů a žen. Jeho účinná látka minoxidil při pravidelném používání redukuje nadměrné vypadávání vlasů. Neocapil je produktem švýcarské společnosti Galderma, světového lídra na poli dermatologických přípravků.

Neocapil je vhodný i na androgenní typ alopecie, stimuluje růstovou fázi vlasů, mohou ho používat osoby starší 18 let, aplikuje se dlouhodobě po dobu 6–12 měsíců 2x denně na suchou a neporušenou vlasovou pokožku v maximálním počtu 10 dávek (1 ml). Po aplikaci je nutné důkladně si umýt ruce!

Zdroj: Neocapil
Zveřejněno dne: 18.7.2016

Revalid – recenze

Revalid kondicionér

Revalid kondicionér s ošetřujícími složkami z extraktu z ovsa, pšeničných proteinů a panthenolu. Zlepšuje strukturu vlasů, dodává jim hebkost, lesk a pružnost bez toho, aby vlasy ztěžkly. Usnadňuje rozčesávání. Obvykle se užívá po umytí šamponem Revalid.

Použití: Po umytí vlasů rovnoměrně naneste na vlhké vlasy, nechte chvíli působit, rozčešte a důkladně opláchněte.

Složení: Aqua, Cetearyl Alcohol, Behentrimonium Chloride, Dicaprylyl Ether, Myristyl Myristate, Cetrimonium Chloride, Paraffinum Liquidum, Dimethicone, Pantenol, Hydrolyzed Wheat Gluten, Allantoin, Avena Sativa Kernel Extract, Betaine, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Parfum, Phenoxyethanol, Citric Acid

Kondicionér je bez barviv, bez formaldehydu, bez alergizujících složek parfémů.

Zdroj: Revalid – recenze
Zveřejněno dne: 25.10.2016

Revalid – recenze

Revalid tonic

Revalid vlasové tonikum pro vnější použití s energetizujícím složením (kofein) a přirozenými látkami, které pomáhají folikulu v boji proti procesu stárnutí.

Složení: Aqua, Alcohol denat, Caffein, Panthenol, Cetrimonium Chloride, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Hydrolyzed Wheat Gluten, Avena Sativa Kernel Extract, Betaine, Parfum

Bez barviv. Bez formaldehydu. Bez alergizujících složek parfémů.

Použití: Aplikuje se na mokré nebo na suché vlasy, intenzivní péče – 2x denně, nejlépe ráno a večer, pravidelná péče je 4–5x týdně. Jemná masáž tonikem podporuje prokrvení pokožky. Tonikum s kofeinem má pozitivní účinek na vitalitu vlasového kořínku. Panthenol pak uklidňuje vlasovou pokožku.

Balení: 20 x 6 ml ampulek

Zdroj: Revalid – recenze
Zveřejněno dne: 25.10.2016

Revalid – recenze

Revalid šampon

Místo ovesných a pšeničných proteinů obsahuje Revalid šampon vyváženou formulaci, která obnovuje přírodní rovnováhu pokožky hlavy. Mezi základní ošetřující složky patří: Pirocton olamin (fungicidní a antibakteriální látka), kyselina undecylenová (z ricinového oleje – přírodní fungicid na nekontrolovatelné množení kvasinky Mallazesia globasa), extrakt z listů kopřivy dvoudomé (Urtica dioica), alantoin (zklidňující efekt na podrážděnou pokožku, proti zarudnutí, pálení a svědění pokožky hlavy).

Použití: Nezředěný šampon naneste na vlhké vlasy, jemně vmasírujte do vlasů i do pokožky hlavy a nechte minimálně 3 minuty působit. Poté důkladně opláchněte. V případě potřeby postup opakujte. Díky šetrnému složení můžete používat denně nebo v kombinaci s Revalid kondicionérem.

Je určen: Pro každodenní použití, pro všechny typy vlasů, pro ženy i muže.

Zdroj: Revalid – recenze
Zveřejněno dne: 25.10.2016

Biohar – vlasové sérum

Lze použít Biohar i na řasy

Biohar Max je kosmetický prostředek k aktivaci a posílení růstu očních řas, určený k zevní aplikaci přímo na oční víčka. Doporučuje se pro ženy i muže, kteří trpí nedostatečnou tvorbou řas, nebo jejichž řasy jsou slabé, prořídlé a bez objemu. Je účinný i při dlouhotrvajících potížích s růstem a tvorbou řas způsobených různými příčinami.

Biohar Max dodává očním řasám důležité vyživující prvky v kombinaci s vitamíny a přírodními růstovými polypeptidy ve zvýšené koncentraci. Řasy získávají zcela nový objem a vzhled, mají pevnější strukturu, zlepšuje se jejich pružnost, pevnost a především hustota.

Biohar Max pomáhá:

  • stimulovat a regenerovat růst očních řas;
  • posilovat řasové kořínky;
  • dodat řasám nový objem a hustotu;
  • zpomalovat proces stárnutí očních řas;
  • dlouhodobě udržovat zdravý růst očních řas.

Složení: Jedinečné složení na bázi přírodních proteinů, vitamínů a růstových polypeptidů ve zvýšené koncentraci pro celkovou regeneraci očních řas. Dodává očním řasám důležité vyživující složky, posiluje řasové kořínky, aktivuje tvorbu nově rostoucích řas a zlepšuje jejich strukturu. Nově rostoucí řasy jsou kvalitnější a získávají zcela nový vzhled a objem.

Účinnost: Biohar Maxi velmi rychle proniká do očních víček a působí přímo uvnitř řasových cibulek. Díky rychlému průniku tenkou vrstvou pokožky očního víčka je možné dosáhnout poměrně rychlého a dlouhotrvajícího účinku.

Aplikace: Když se gel dostane do očí, pálí, ale tomu lze předejít opatrnou manipulací a aplikací malého množství spíše na víčko než přímo mezi řasy. Také je potřeba dávat pozor, když se produkt otevře, ihned vytéká, takže raději nanášejte prsty nebo vatovou tyčinkou, případně štětečkem.

Recenze:

  • po 1. týdnu používání řasy povyrostly a trochu zhoustly;
  • přijatelná cena;
  • když se dostane do očí, štípe;
  • dá se použít i na obočí.

Zdroj: Biohar – vlasové sérum
Zveřejněno dne: 6.2.2017

Revalid – recenze

Revalid tobolky

Revalid tobolky obsahují aminokyseliny, vitamíny a stopové prvky, které jsou přirozenými složkami potravy. Léčivé látky v Revalidu podporují tvorbu keratinu, tedy základní složky vlasů a nehtů. Složení přípravku Revalid příznivě ovlivňuje růst vlasů: částečně může zastavit nebo alespoň zpomalit jejich vypadávání. Revalid zpevňuje nehty.

Revalid se užívá při těchto příznacích:

  • vypadávání vlasů na základě různých příčin: plošná ztráta vlasů (difúzní alopecie), zánětlivé onemocnění kštice s tvorbou šupin (seborhoická alopecie), ztráta vlasů v důsledku chorob nebo hormonálních vlivů, v těhotenství, po užívání některých léků nebo z hormonálních příčin;
  • ztráta vlasů nebo poruchy růstu vlasů neznámého původu;
  • narušení struktury vlasů (roztřepené, křehké vlasy, vlasy bez lesku);
  • porucha růstu nehtů.

Po ztrátě vlasů v ohraničených oblastech u osob bez patrného místního nebo celkového onemocnění (alopecia areata) a ztrátě vlasů mužského typu (androgenní alopecie) je účinek Revalidu omezen na posílení zbylých vlasů.

Postižení vlasů je často zhoršováno nevyváženou výživou. Proto by měla být strava pokud možno dobře vyvážená a pestrá. Měly by být vyloučeny přísně omezující diety nebo extrémně nízkokalorické diety, stejně jako používání agresivních přípravků (zesvětlování, extrémní barvení a časté používání šamponů, horké sušení, úmyslné rovnání a dlouhé vystavování vlasů přímému slunci). Pokud jde o nehty, nejlepší ochranou je nošení gumových rukavic při domácích pracích.

Neužívejte Revalid, jestliže jste přecitlivělí na kteroukoli léčivou látku nebo další složku přípravku. Přípravek by neměl být aplikován u dětí do 12 let vzhledem k nedostatečným zkušenostem s používáním přípravku v tomto věkovém období.

Při používání Revalidu je zapotřebí zvláštní opatrnosti – ženy, u nichž dochází k mužské formě plešatění, by měly před zahájením léčby vyhledat lékaře, pokud mají některý z následujících příznaků: centrální obezitu s tenčími končetinami (projevuje se ukládáním tuku v obličeji a trupu), nadměrné ochlupení mužského typu, poruchy menstruace, vysoký krevní tlak, svalovou slabost, bolesti v zádech, osteoporózu, strie (fialové trhlinky v kůži), akné. Mužská forma plešatění může být totiž také příznakem nadměrné produkce mužských pohlavních hormonů u závažných onemocnění, jako jsou nádorová onemocnění vaječníků, podvěsku mozkového nebo nadledvinek.

Léčebnou kúru Revalidem je nutno přerušit při onemocnění vyžadujícím léčbu léky obsahujícími sulfonamid (účinek sulfonamidů může být vlivem kyseliny paraaminobenzoové obsažené v Revalidu snížen).

Informujte svého lékaře nebo lékárníka o všech lécích, které užíváte, nebo které jste brali v poslední době, a to i o lécích, které jsou dostupné bez lékařského předpisu.

Těhotenství a kojení: Poraďte se se svým lékařem nebo lékárníkem dříve, než začnete užívat jakýkoli lék. Revalid mohou těhotné a kojící ženy užívat jen po konzultaci s lékařem.

Řízení dopravních prostředků a obsluha strojů: Přípravek nemá žádný vliv na schopnost řídit a obsluhovat stroje.

Důležité informace o některých složkách přípravku Revalid: Pokud máte cukrovku, poraďte se před zahájením léčby o užívání přípravku se svým lékařem. Pokud trpíte celiakií, přípravek neužívejte, protože obsahuje v 1 tobolce 1 mg glutenu.

Užívání přípravku: Vždy užívejte přípravek tak, jak je doporučeno v informacích pro pacienty. Pokud si nejste jisti, jak Revalid užívat, poraďte se s lékařem či lékárníkem.

Obvyklá dávka Revalidu pro dospělé a děti nad 12 let: jedna tobolka třikrát denně během jídla nebo po jídle. Zapijte dostatečným množstvím tekutiny.

I když se příznivý účinek dostavuje nejpozději do konce prvního měsíce léčby, celková doba užívání Revalidu by měla trvat 3 měsíce. Bez porady s lékařem však neužívejte Revalid déle než 3 měsíce.

V závislosti na závažnosti potíží můžete po dobu prvního měsíce léčby Revalidem užívat vyšší dávku, a to 2 tobolky třikrát denně. Ve druhém a třetím měsíci léčby pokračujte nižší dávkou (jedna tobolka třikrát denně).

Jestliže jste užili více Revalidu, než jste měli, nebo jste Revalid zapomněli užít: Pokud jste jednu dávku vynechali nebo v případě příležitostného lehkého předávkování, můžete v užívání pokračovat podle doporučeného dávkovacího schématu. Nezdvojujte následující dávku, abyste nahradili dávku vynechanou.

Pokud máte dojem, že účinek Revalidu je příliš slabý nebo silný, oznamte to svému lékaři nebo lékárníkovi.

Nežádoucí účinky: Podobně jako všechny přípravky, může mít i Revalid nežádoucí účinky, které se ale nemusí vyskytnout u každého. Pokud užijete tobolky Revalid mezi dvěma jídly nebo nalačno, může se objevit nauzea nebo lehké gastrointestinální obtíže. V tomto případě musíte dodržovat doporučený postup pro užívání Revalidu. Výjimečně – při dávkování 6 tobolek denně – se mohou vyskytnout lehké zažívací potíže. V těchto případech je vhodné přejít na dávkování 3x denně 1 tobolku. Obvykle je ale Revalid velmi dobře snášen. Pokud se kterýkoli z nežádoucích účinků vyskytne v závažné míře nebo pokud si všimnete jakýchkoli nežádoucích účinků, které nejsou uvedeny v této příbalové informaci, sdělte to svému lékaři nebo lékárníkovi.

Skladování přípravku: Uchovávejte při teplotě do 25 °C, v původním vnitřním obalu. Uchovávejte mimo dosah a dohled dětí. Nepoužívejte po uplynutí doby použitelnosti vyznačené na obalu. Doba použitelnosti se vztahuje k poslednímu dni uvedeného měsíce. Léčivé přípravky se nesmí vyhazovat do odpadních vod nebo domácího odpadu. Zeptejte se svého lékárníka, jak máte likvidovat přípravky, které již nepotřebujete. Tato opatření pomáhají chránit životní prostředí.

Účinné látky: methioninum racemicum 100,0 mg, cystinum 50,0 mg, calcii pantothenas 50,0 mg, thiamini hydrochloridum 1,5 mg, pyridoxini hydrochloridum 10,0 mg, acidum aminobenzoicum 20,0 mg, milii seminis extractum aquosum siccum 50,0 mg, tritici germinis extractum 50,0 mg, faex medicinalis siccata 50,0 mg, ferrum 2,0 mg, zincum 2,0 mg, cuprum 0,5 mg v jedné tobolce

Pomocnými látkami jsou: koloidní bezvodý oxid křemičitý, želatina, chinolinová žluť (E 127), indigokarmín (E 132)

Obsah balení: 30, 120, 270 tobolek (3, 12, 27 blistrů po 10 tobolkách)

Držitel rozhodnutí o registraci: Ewopharma International, spol. s r.o., Hlavná 13, 831 01 Bratislava, Slovenská republika

Výrobce: Ewopharma, spol. s r.o., Burzovní palác, Rybná 682/14, 110 05 Praha 1

Zdroj: Revalid – recenze
Zveřejněno dne: 25.10.2016

PŘISPĚJTE NA PROVOZ TOHOTO WEBU


Jakákoliv částka od Vás nám do budoucna pomůže připravit nový a zajímavý obsah.
Uděláte nám velkou radost, když nám pošlete příspěvek na nový obsah.

Číslo účtu je 2901151489/2010

Variabilní symbol: 223317

Za každý příspěvek Vám z celého srdce děkuje tým webu Styl.ČeskýPřehled.cz.


SiteMAP